Η Φιλοσοφία μας

Κάθε σας ανάγκη για επικοινωνία μεταφράζεται για εμάς σε συνέπεια, ταχύτητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Φιλοσοφία μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για κάθε ενδιαφερόμενο. Από ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις μέχρι μεγάλους εταιρικούς πελάτες. Η τεχνογνωσία της ομάδας μας εξασφαλίζει άμεση, υπεύθυνη εξυπηρέτηση, καθώς και ποιοτική διαχείριση μέχρι την ολοκλήρωση κάθε έργου. Χρησιμοποιούμε πάντα τις τελευταίες καινοτόμες λύσεις της ψηφιακής τεχνολογίας για καλύτερα αποτελέσματα.

Το inRussian αποτελεί Business Unit της εταιρίας Citrine Marketing Communication.

H εξειδίκευση των επαγγελματιών Ρώσων μεταφραστών που επιλέγονται για κάθε μεταφραστικό έργο και ο έλεγχος της ποιότητας των μεταφράσεων μέσω μιας αυστηρής διαδικασίας ποιότητας εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των μεταφραστικών υπηρεσιών της Citrine.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Citrine επιλέγονται με βάση τη μεταφραστική τους ικανότητα και εμπειρία, τη γλωσσική δεξιότητα και την επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία τους.

Στόχος της Citrine, επίσης, είναι τα μεταφρασμένα κείμενα να ανταποκρίνονται πλήρως στην προβλεπόμενη χρήση, με διασφάλιση της εταιρικής ορολογίας καθώς και προσέγγιση της γλωσσικής κουλτούρας του πελάτη καθώς και η δημιουργία επιτυχημένης  εικόνας που θέλει να χτίσει η επιχείρηση σας σε μια ξένη αγορά. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι θελκτικά στο απευθυνόμενο κοινό.

inrussian.gr φιλοσοφία