Μετάφραση

Υπηρεσίες μετάφρασης

Το inRussian αποτελεί Business Unit της εταιρίας Citrine Marketing Communication.

H εξειδίκευση των επαγγελματιών Ρώσων μεταφραστών που επιλέγονται για κάθε μεταφραστικό έργο και ο έλεγχος της ποιότητας των μεταφράσεων μέσω μιας αυστηρής διαδικασίας ποιότητας εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των μεταφραστικών υπηρεσιών της Citrine.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Citrine επιλέγονται με βάση τη μεταφραστική τους ικανότητα και εμπειρία, τη γλωσσική δεξιότητα και την επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία τους.

Στόχος της Citrine, επίσης, είναι τα μεταφρασμένα κείμενα να ανταποκρίνονται πλήρως στην προβλεπόμενη χρήση, με διασφάλιση της εταιρικής ορολογίας καθώς και προσέγγιση της γλωσσικής κουλτούρας του πελάτη και τους στόχους μάρκετινγκ.

Η ανάγκη για διεθνή επικοινωνία και για προσέγγιση πελατών απαιτεί ουσιαστική γνώση και κατανόηση της κουλτούρας και των ιδιαιτεροτήτων της Ρωσόφωνης αγοράς.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να προσαρμόσουμε και να μεταφέρουμε την επικοινωνία της επιχείρησης σας στο Ρωσόφωνο καταναλωτικό κοινό. Επιπροσθέτως, προσαρμόζουμε τον τρόπο αντιμετώπισης σας απέναντι τους είτε αυτό αφορά το customer care, είτε την έξυπνη προσαρμογή των προϊόντων ή υπηρεσιών σας. Οι υπηρεσίες του inrussian.gr θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη σας επικοινωνώντας άμεσα και στοχευμένα με Ρωσόφωνες χώρες.

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

Η έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, κατανοώντας τις ανάγκες σας και σας παρέχει μοναδικές προσαρμοσμένες λύσεις. Αυξήστε τα κέρδη σας βρίσκοντας τρόπους να επικοινωνήσετε άμεσα και στοχευμένα με τη Ρωσική αγορά βοηθούμενοι από εμάς!